Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam i trygheten

jag står vid öppningen
till ett mörkt rum
med ett begär att gå in

men jag vågar inte
för vad finns i detta rum
detta mörka outforskade rum

passion, löften och vilja
drar i hela mig
mot öppningen till det okända

men om hela jag vill gå in
varför står jag då kvar
ensam i tryggheten




Fri vers av Nemloth
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-02 17:25



Bookmark and Share


  Svartsilver
VågaVÅGA våga jag lovar det är roligt ;-)
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nemloth