Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känns det som om att vissa dagar existerar för att testa vad man kan utstå.


Dryg dag

vaknar upp på morgon
för att vricka foten

vill ät en god frukost
jag tappar på golvet

vill ta på mig mina arbetsbyxor
som ligger kvar i tvättmaskinen

sätter mig i bilen med blöta byxor
så radion lägger av

med lite tålamod och mycket ilska
hamnar jag bakom en traktor

backspegeln är felvinklad
och jag har glömt min lunch

kliver ur bilen
och stänger dörren på fingret

äntligen framme frågar min chef
varför är du sen




Fri vers av Nemloth
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemloth