Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstens intåg

snart

vindar svalnar

trädens kronor färgas

löven faller en och en

snart

känner vi höstens andetag

kyler kinder röda

ser svanar som guppar

längt vågorna

under höstens famntag




Fri vers av Lindizz
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-25 19:03



Bookmark and Share


  devilsangel
Fint skrivet om vår mysiga årstid hösten..då tänder vi ljus och myspyser med vår kära :))
2008-08-25

    sunnanvind
Härligt om en av mina absolut favoritårstider!
2008-08-25

  Lars Hedlin
Omfamnade underbara höst *L*
2008-08-25

    Maria Malm
Ett tjusigt intåg.
2008-08-25

  HQ
tack!
med ens kändes det inte så jobbigt att sommaren går mot sitt slut.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz