Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såhär brukade det åtminstone gå för mig, nu hoppas vi på nya tider :)


Sen är det kört (jag kan aldrig få dem jag vill ha)

Jag kan aldrig få dem jag vill ha,
de skräms alltid bort.

Jag vet aldrig vad jag ska säga,
vad jag ska göra,
så jag blir alldeles för mycket

 

och sen är det kört.




Övriga genrer av Jojjan
Läst 375 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-25 19:59



Bookmark and Share


    frystork
ååh, jag blir alltid alldeles för mycket när det händer... alldeles för mycket :P
2008-09-15

  Torniquet
du har skrivit om mitt kärleksliv, visst är det så?
2008-08-28

  opheliavampira
Så ÄR det ALLTID
Applåder
2008-08-26

  Lejonhjärtas poesi
Skam den som ger sig och honom som du inte lyckas skrämma bort ja då kan det vara kärlek i görningen när nya tider nalkas.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan