Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är synd att jag inte kan vara mig själv med dig för du är den jag vill vara själv med

det är svårt att säga
vad som stör mig mest
alla ord du inte säger
eller just vad du väljer att säga

jag önskar oftast att du lider
av att inte hälsa på mig
och att du ljuger
när du inte bryr dig
men sen tänker jag efter
och inser att du aldrig ljugit förut

men jag förstår verkligen
om du inte gillar mig
för jag gillar inte heller mig
när jag är med dig
men saken är den
att du skulle älska mig
om du träffade mig när jag inte var med dig




Fri vers av succi
Läst 663 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-11 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Älskar titeln och texten och allt allt allt!
2011-11-22

  Trolltoffsa
Bra skrivet!
Känner verkligen igen mig... Varför kan man inte vara sådär underbar och fantastisk (som man i själva verket är) när det verkligen gäller?
2008-10-04

  LassO
Härlig text
2008-09-13

    Jojjan
Ojoj, vad jag känner igen mig! Särskilt i sista "versen", och det är också den jag tycker bäst om. Jag tänker bokmärka den här...:)
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi