Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjädertid

tiden är som en fjäder med dig
den flyger så lätt iväg
tyvärr är det inte bara tiden,
för du flyger också lätt iväg
och du är svår att få tag på
när varenda en av mina rörelser
ger en liten vindpust,
som blåser dig lite längre bort




Fri vers av succi
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-11 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

succi
succi