Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man mår dåligt, ska alla andra också göra det

jag mår inte dåligt. jag mår som alla andra
tror du det tröstar mig, att jag inte är ensam
om att må dåligt? tror du det hjälper när du
säger att jag inte är den enda som mår så?
tror du jag blir gladare när du säger att alla,
varenda en, går igenom en sån här period?


när jag är stressad, vill jag inte höra att du
också är det. när jag inte har några pengar
vill jag inte veta om du är pank eller inte.
jag vill tycka synd om mig själv, jag vill inte veta
att det är precis lika synd om alla andra


när livet är pest vill jag inte höra att det försvinner,
med tiden. du behöver inte säga att det kommer
gå över. klart som fan det inte stannar förevigt.
att jag kommer må såhär ett tag hjälper inte.
du ska trösta mig och hjälpa mig nu,
inte säga att jag mår bättre så småningom


när mitt hjärta går itu, ska du inte säga att
jag ändå förtjänar bättre. du ska inte säga
att jag är värd så mycket mer. jag är väl
ändå värd att få det jag förtjänar? eller?
och när jag gråter torkas inga tårar med luft
ge mig papper och inte ord. låt mig få må dåligt


även om jag inte mår dåligt, för jag mår tydligen precis som alla andra





Fri vers av succi
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 19:52



Bookmark and Share


    imnotfinished
åh vad jag håller med. att veta att det finns hur många som helst FLER stackare än mig som mår precis lika dåligt gör ju då tusan inte saker och ting bättre. applåd!
2010-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Misery loves company.
Men det handlar även om identifikation.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi