Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är min kropp ett rum

Alla glasbitar på golvet
Spegelsplitter att skära sig på,
Bordet har inte alla benen kvar,
Stolen vinglar sin sista dans
Glasbitar på golvet
och snön kommer in där fönster fanns
Telefonen går inte att nå
Blommorna har tappat sina krukor
Pianot skriker ostämt
Klockan tickar i otakt
Nycklen till den låsta dörren har brunnit upp
Glödlampan kommer aldrig lysa mer
och jag tror inte
jag tror inte att mitt hjärta slår





Fri vers av succi
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

succi
succi