Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte känna, men jag vill att det känns.

Jag vill känna gåshud vid minsta kontakt
Pirret i kroppen från topp till tå
Nervös in i själen
Rädd för hur det ska gå

Hjärtstuds när mobilen piper
Hoppet i min högra hand
Riskfyllda känslor
Drömmar i brand

Förväntningar på en romans
Rädd för hur det ska gå
Jag minns känslan
Men det var då.




Fri vers av succi
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-28 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

succi
succi