Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag nu försöker så hårt, varför ska det då vara så svårt?

Varför rimmar inte livet på lycka
och varför gillar hjärtat att rycka?

När man vill vara en poet,
varför blir all text en stor smet?

Och vattenmeloner är ju så söta att det verkar lurt,
varför ska livet smaka citroner när citroner smakar surt?

Jag börjar faktiskt efter alla år bli lite trött
fått lära mig många gånger att när man gråter blir det bara blött

Det här är inte kul
jag är en hamster i ett hjul

Hur mycket jag än snurrar och springer har jag ingen tur
jag stannar och är fortfarande kvar i en bur

Nej, det här är verligen inte kul
varför ska jag vara söt och kärleken ful?




Fri vers av succi
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om den här gulliga. och livet är inte alltid lätt. men ibland rätt bra ändå. när man väl lyckats få in tekniken.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi