Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi passar inte ihop men min hjärna vill liksom inte acceptera det


Det gör ont. Du gör ont. Jag gör ont.

Så krossades mina fantasier igen
varför kan jag inte fatta att
vi ska inte prata
vi ska inte titta
vi ska inte le
vi är inte meant to be

Men det gör ont att det inte fungerar
Det gör ont att jag aldrig ger upp

Att jag försöker gång efter gång efter gång efter gång
även om jag hela tiden tvingas inse
att jag bara jagar en dröm

Jag jagar en dröm

Jag jagar en dröm
som inte finns

och det gör ont att jag aldrig ger upp




Fri vers av Jojjan
Läst 818 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-20 20:21



Bookmark and Share


  lyckeli
igenkänning hörru.......
2008-11-07

  glittertindra
det är väl just det som gör mest ont, bra skrivet om just det, att aldrig ge upp fast man vet man borde...
2008-11-07

  Nattljus
åhh, vad hemskt.
Men det är bra att du aldrig ger upp i alla fall, men vet ju inte vad som kan hända :)
2008-10-31

  pyre
gillar inte hållet dina dikter börjat luta åt... det är så sorgligt.
Men inte mindre vackert för det... du skriver så otroligt verkligt och det är väl därför som det känns så mycket. Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag läser!
2008-10-27

  polka-gris
det börjar bli en läskig vana att läsa om mitt liv i dina dikter:)
men jag gillar det!!
2008-10-26

  Blodros
...känner igen det där
bra beskrivet
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan