Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hur man vet ifall det är kärlek, det har jag ingen aning om

Jag tycker du är vacker.
Det har jag aldrig tyckt förut.
Kanske inte om någon?

Och du har flyttat in i mina tankar.
Alldeles för länge har du bott där.
Kanske borde jag låta dig veta? 

"Nästa gång du ler mot mig
ska jag le tillbaka"
tänkte jag.

Problemet är
att du har slutat le nu.




Fri vers av Jojjan
Läst 677 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-08 19:19



Bookmark and Share


  Nattljus
åhh, så typiskt! Vissa saker kommer man alltid på försent, jätte bra skrivet!
2008-10-25

    nc
riktigt riktigt bra!
2008-10-12

    Sanera
man blir helt tagen av den här texten.

testa å le mot honom, han kanske ler tillbaks då :)
2008-10-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Nejeee
Men jag tror inte han kan motstå ditt leende
om du börjar
2008-10-09

  VampyrÄngel
applåderapplåderapplåder ^^
2008-10-09

    3_miles_high
Naaaaw. Alltid när man bestämt sig för något så är det försent. Precis när man släpper spärren och börjar spontanle emot en person då man möter den... då har de slutat le emot en.
2008-10-08

  succi
värd en gigantisk applåd, skitfin :)
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan