Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Winter med Tori Amos är också riktigt fin.




Du ler som Eva Cassidy sjunger

Jag har aldrig tänkt så mycket på någon förut,
särskilt inte på en främling
(för det är ju faktiskt vad du är)

Jag har avgett ett löfte.
Innan året är slut
ska jag antingen känna dig
eller
glömma dig.

Men hur gör man?
Hur lär man känna någon?
Hur ska man våga?
Jag vill ju inte tränga mig på... 

Vet du att...
det går nog inte en timme utan att jag tänker på dig.
Det går nog inte en timme utan att jag tittar efter dig.

Finaste,
du ler som Eva Cassidy sjunger;

V-A-C-K-E-R-T.




Fri vers av Jojjan
Läst 686 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-17 21:17



Bookmark and Share


    vemod
Bra! Känner igen mig... hur lär man känna någon? du sätter ord på känlan!!
2008-10-21

    Sanera
Den här dikten gilla vi, mycket!
Du har talang (:
2008-10-18

  Njord
Sorry vinner ska det vara
2008-10-18

  Njord
Våga är att vinna.
Och även om det inte funkar så vinne man över sig själv
2008-10-18

    3_miles_high
Jag har samma problem. Det är svårt att veta hur man ska göra, särskilt eftersom man inte känner personen.
Tycker om den här dikten, tycker om Eva Cassidy, och jag tycker att du skriver minst lika vackert som hon sjunger.
2008-10-18

  lyckeli
Tokig i Eva Cassidy... och du skriver som hon sjunger...vackert; )
2008-10-17

  ArasÖ
When we walk in fields of gold :)
2008-10-17

    Melona
ja, jösses
då ler man verkligen vackert
och tori amos är underbar hon med...

det måste vara en alldeles ovanligt vacker människa du skriver till och om!

fint gör du det med!
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan