Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
killar kan vara så galet naiva att de tror att de har all tid i världen och känslorna finns kvar, men de har rätt så fel, allt handlar om bra timing och bra timing är nu


hallå där, tid är pengar men pengar kan inte köpa kärlek, du får bevisa mig om tid kan det

hallå där
vakna upp
man kan inte drömma förevigt
inte ens jag kan det
och när jag inte kan det mer
kanske jag går vidare
och glömmer dig

hallå där
du har inte all världens tid
att bestämma sig är svårt
och att pressa dig är inte min mening
ingen stress
men väntar du för många kvällar
kanske jag hittar någon annan
att vänta på

hallå där
jag kan inte sitta varje kväll
och vänta på att DU
ska skriva något
jag har skrivit de senaste gångerna
det är verkligen din tur
men tar du inte tag i det
kanske någon annan skriver
eller jag kanske rent av
slutar logga in

hallå där
kom ikväll
imorgon kan jag vara borta
och jag vill inte att du
ska komma till mig
sen när jag kämpat så hårt
för att glömma dig

hejdå där
mycket kan försvinna mellan oss
på väldigt kort tid
men du bestämmer
om mycket ska hända mellan oss,
under samma tid



ett ord, och jag är fast
två ord, och jag är din
tre ord, och jag stannar förevigt




Fri vers av succi
Läst 656 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 22:16



Bookmark and Share


    Jojjan
Älskar den här. Känner igen mig något fruktansvärt och håller med dig om vad du skriver i ingressen. Det blir bokmärkning på detta!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi