Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte särskilt likt hur jag brukar skriva, men variation är en bra sak ;)

(Till Jaffa: Lägg märke till avsaknaden av skiljetecken!)




En liten gnista men ingen eld (eller Jag vill ju brinna för dig)

Ibland när jag tänker på dig
tänds en liten gnista någonstans

Varje gång jag upptäcker en sådan
försöker jag fånga den
desperat
vill få den att tända elden på nytt

Men gnistorna slocknar i mina händer

Jag vill ju brinna för dig
vill inte vara kall
vill kunna vara kär
så som jag alltid kunde förr

Men gnistorna slocknar i mina händer
och de blir färre och färre för varje dag




Fri vers av Jojjan
Läst 714 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-14 21:06



Bookmark and Share


    vemod
verkligen bra!!
2008-10-16

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja ibland slocknar gnistorna
trots att man vill ha dem kvar
Bra skrivet
2008-10-14

  Lilla_My
Bra som vanligt ;)
2008-10-14

  Sladjana Zubcevic VIP
"Men gnistorna slocknar i mina händer
och de blir färre och färre för varje dag"
Underbart skrivet.
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan