Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutsångest.nu




"Du är drömmarna jag drömmer ibland..."

Jag kan inte sluta titta på dig.
Glömma dig hade jag säkert kunnat göra
om jag bara hade velat.
Jag vill inte.

Det tar mig år att bestämma mig
för om jag ska skriva det lilla ordet hej.
Oftast blir det inte av.

Och det där löftet,
det där löftet blir att svårare att hålla
(att innan året är slut antingen känna eller glömma dig)

Och jag har frågat min hjärna
gång efter gång efter gång
men jag hittar aldrig något svar.

Vad vill jag?

Jag är rädd.
Rädd för att lova något jag inte kan hålla,
rädd för att lura mig själv,
rädd för att lura dig.

Och varje gång du ignorerar mig,
fastän du ler så ofta,
växer frågan i mitt huvud,

Är du lika rädd som jag?




Fri vers av Jojjan
Läst 738 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-11-07 21:04



Bookmark and Share


    Sanera
Enda sättet att få reda på det, är att ta till sig mod och våga skriva hej (:
bra skrivet förresten!
2008-11-09

  pyre
Lika bra som alltid... gillar verkligen dina texter
2008-11-09

    Nicklas VIP
Tänk inte, bara känn. Följ hjärtat.
Man måste våga för att vinna.

Fint skrivet, grattis till "uppmärksammade texter" placeringen!
2008-11-08

  Mr Lindemann VIP
Fint och bra tycker jag!
2008-11-08

  VampyrÄngel
ojoj igenkännandet är stort!
mycket bra skrivet! (:
2008-11-08

  glittertindra
igenkännande detta med alla funderingar som trängs i huvudet innan man vågat steget.. det stora steget...
2008-11-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Förmodligen är det så.
Tänk om ni två går och tänker
samma sak...
Du återger dina funderingar så bra
här så man kan inte annat än
känna igen sig
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan