Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen dörrmatta, hur mycket det än verkar så.




Jag blir så jävla arg på dig ibland (och jag brukar inte svära, men du är värd det)

Du ska inte tro att du kan dissa mig hur många gånger som helst
och sen förvänta dig att jag fortfarande ska
tycka om dig lika mycket,
drömma om dig,
titta efter dig på rastena.

Det fungerar inte så förstår du.

Du är blyg?
Det är väl jag också!
Men ibland måste man liksom riskera lite,
våga för att vinna om man säger så.

Jag vet inte vad det är för lekar du håller på med,
men du ska veta
att jag är inte till för att utnyttjas,
så du kan bara ta ditt leende och dra åt helvete

Jag vill inte behöva se er mer,
jag vill leva vidare
utan dig.




Fri vers av Jojjan
Läst 731 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-08 17:45



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
Satan vilket härligt klös!
You go girl:)
2008-11-26

  Nattljus
Vissa människor blir för mkt ibland...
2008-11-10

  pyre
nej.. jag vill inte tro att det är så han menar (ja jag är väldigt engagerad) *förtvivlad*
2008-11-09

    3_miles_high
Det är bra. Stå upp och stå på dig.
Han förtjänar dig inte och du förtjänar mycket bättre än att bli trampad på.
2008-11-09

  aol
lite ruggigt
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan