Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

sista skälvande dagar

föraning av höst

nyklippt gräs

mjuk skymning

längtan

efter nåt annat

alltid

denna längtan




Fri vers av Highend
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-08-25 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend