Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du var precis som alla andra.. vilken besvikelse...


Dina blinda ögon

Jag trodde inte du var som andra alls
jag trodde du var annorlunda och fri från vårt samhälles fula ideal
men blott en illusion och fantasi var det
blott en skamlig lögn utan sanning
jag vet vad dina blinda ögon såg
en frisk o vältränad kropp
en blomstrande tid av skönt sex log du inombords åt
det inre bleknade bort och dog utan förvarning
det inre var maskätet och kallt
men allt du såg var en ung mans fina ansiktsdrag
allt du såg var bara toppen av ett gigantiskt isberg




Fri vers av Skrivarn
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 23:41



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
Du ska inte tro på allt du läser...vet du vad irioni är för något...? Pressen var ironi det var just vad det var!
Och ja jag vet att jag är en stor jävla besvikelse, kännse det bättre för dig att få skriva denna texten, mår du lite bättre av det?
2008-08-26

    eva m h
Iskallt slut!
2008-08-26

  Blåbäret
det är lätt att bli blind i dag...speciellt när så många satsar på det yttre för att dölja sitt inre...man måste se in i ögonen, se det rätta jaget och finna samhörigheten däri...
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn