Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli kär

Se ditt liv som en observatör
Kanske gör det mer nytta än det förstör
Inte fastna i något smått
se det stora liv du fått

Se just dig själv som du faktiskt är
Och i själva livet bli kär




Fri vers av Spirit
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit