Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en om tid.


Tid.

Tiden stilla
Tickat vidare
Sista Bussen har gått

Så var du
Ingenting
Inte ens ett minne blott




Fri vers av Alarik
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik