Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarblicken och tystnaden


*
sommarblicken ser
sig om efter de möten

som inte blev av

**
tystnaden mellan
hällregnen dröjer sig kvar

i het energi




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-26 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP