Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur visste du






visste ...

jag visste

att jag aldrig mer

skulle bli densamma igen


hur visste du

om mina kartor?!

färdvägarna

inom mig?


hur visste du så exakt hur

min glädje

skulle delas

för att stanna kvar...










Fri vers av sunnanvind
Läst 478 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-03-22 22:08



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Finurlig, med tänkvärt innehåll!
2009-04-08

  Water VIP
Vilken härlig känsla
2009-04-04

  issac.a.m
vackra rader...
2009-03-31

  Annette Andersson
Så härligt det låter!
2009-03-23

    ej medlem längre
...ja, hur i all sin dar har en del förmåga att smyga åt sig ens karta o kompass...bara så där utan vidare:))
2009-03-23

  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat ....... berörande .......
2009-03-23

  ~Leonardo~
Nästan kusligt med själsfränder som verkar kunna läsa ens tankar. oftast underbara människor som man harmonierar med.
2009-03-23

  anits VIP
Underbart vackra berörande rader
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind