Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prinsesstårta

silvertårar
varvade med
krystade pärlskratt

varvade
som med
sockerkaksbottnarna
i en prinsesstårta

en sockersöt sådan
för det är jag väl än?

silvertårar i stora
blå ögon


naiv
heter det visst
(men jag trodde det hette tillit också)

jag är stor nu
lika stor som jag trodde att
kärleken var

orkaner har försökt riva
ljusrosa leende
förut
(det fungerar inte)

men du kom
och plutade med läpparna
och blåste fjärilsvingelätt
(blåste bort allt)

prinsesstårta
och silvertårar
men det spelar ingen roll

ingenting spelar roll



jag trodde jag var din prinsessa





Fri vers av RutigKjol
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-26 21:32



Bookmark and Share


    vemod
mm fint!

gillar

"men du kom
och plutade med läpparna
och blåste fjärilsvingelätt
(blåste bort allt)"
2008-08-30

  Malin Magnusson
Du skriver lika vackert som en prinsesstårta är ljuvligt god. Blev du npgons prinsessa, fick vi ett lyckligt (?) slut på denna ändå så färgglada story?
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.