Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
despite our efforts and goals its first now that it dawns on me;-)


Awakening

tadum, tadum, tadum
-heartbeats,

tadum, tadum

Squoish, squoish
- movements,

Tadum, squoish, tadum, squosih
- strong active movements

oblivious of everything
tears fall down
my face







Fri vers av stefan VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-08-27 10:08



Bookmark and Share


  glittertindra
ja, det är häftigt, det spritter i en av glädje när man är där... :)
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP