Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite osäker på texten...


sanningen

Jag trodde att jag inte hade något,
bara för att jag inte hade dig.
Jag trodde inte att jag hade något att leva för.
Jag grät bara för att du inte fanns där vid min sida.
Jag glömde bort alla andra, för jag såg ju bara dig.

Men nu vet jag sanningen....

Dom fanns alltid där, jag levde egentligen för dom.
Nu skrattar jag för att dom finnns här,
Nu har jag glömt dig, jag ser bara dom




Fri vers av Jeanette
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-07-23 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette