Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte räcka till

Vår kärlek är som ett ljus som får solen att bleka.
Den svävar runt oss med sån kraft.
Den blir svår att bemästra.
Den mättar oss med värmen ,den tröstar, den fyller vår hunger.
Varför är den kärlek så farlig att fortsätta att älska.
Den ger mig tårar
Den sårar
Varför vill du ha mig ? när du visst att din tid inte kunde uppfylla en vanlig kvinnas liv??
och nu gör du mig till,
jag räcker inte till för att få ha dig när jag vill!




Fri vers av kärleks ängel
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 12:05



Bookmark and Share


  Fånga dagen
smärtsamt vackert om kärleken som vi alla längtar och trängtar
mvh ak
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel