Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordbajs

att så mellan två olikter är inte alltid lätt, den ena sidan säger att du måste jobba för att försörja dig och få ditt att leva den andra säger du måste jobba på relationen för annars dör den.

hur vet man om man ägnar tillräkligt mycket tid på vardera jobben? jag har inte lärt mig att balansera än och vet faktiskt inte när jag kommer göra det heller.

jag är en tjej som säger hej, flera gånger om men glömmer bort det direkt och fortsätter tills det har gått för långt.

jag är en tjej som är väldigt abitiös, men nästan mer lat.

jag är en tjej som inte vet vad hon skriver om.... men intalar sig att det hjälper.

jag förstår inte mitt huvud som mest, jag vet den logiska förklaringen på problemet och accepterar det, men bara i studen. får jag inte den bekräftesle jag vill förstörs min självbild, alls går i kras. är jag verkligen så svag?

jag föröker intala mig själv att det är dags att bli vuxnen och att stå på egna ben. men ju mer jag föröker vara självständig ju mer saknar jag mamma<3




Övriga genrer av vitsippebarn
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-27 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn