Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gå inte bara förbi som alla andra.


Din broder förblöder

Din broder förblöder kan du inte se hur han lider?
Ge han din hjälp och gå inte bara förbi som alla andra
vem ser hur tom den hemlöses sparbössa är?
Vem tröstar och tar hand om barnet som övergivits av sina föräldrar?
Vem älskar när hatet fritt sprider sina sjukdomar i människors hjärtan?
Visst har människan ett ansvar för sitt eget liv
men hon har även rättigheter att försvara och värna om
det är inte lätt att vara människa
speciellt när hopplösheten stryper själens lungor




Fri vers av Skrivarn
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-27 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn