Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om framtid och förflutet


Längtan

Min längtan är stor och evinnerligt stark
barfota går jag på oupptäckt mark

Förtröstan i allt fint som varit jag finner
min framtidstro växer i hjärtat som brinner

Blunda, känn efter, lev här och nu
den som annars förlorar din dag, det är du.




Fri vers av Nems
Läst 559 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-27 19:47



Bookmark and Share


    mrMister
kan bara säga vacker. bra skriven, väl valda ord!
2008-08-29

  Gunnar Norrman
Underbar dikt! Den går rakt in i hjärtat. Tack för att Du delar med dig av den!
2008-08-28

    Mymlan.
så sant, så vackert!! bokmärkes
2008-08-28

  Bodil Sandberg VIP
Enormt snyggt..perfekt rim rytm och känsssssla!!!!applåder!!!..sparas
2008-08-28

  jardan
Vackert språk i så sanna rader, bokmärker
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems