Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etertrasa

För många koppar kaffe.
Etertrasan borttappad.
Kommer aldrig lyckas somna.

Massa konstiga måenden,
tror det kallas känslor,
dyker upp för jämnan ovälkomna.

Inte alls som förut.
Allt var platt och på rutin.
Var aldrig lycklig eller ilsken.

Var fan har jag hamnat?
Det är läskigt här.
Känner mig vilsen.




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 20:34



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Var tvungen att ändra lite... Titeln bland annat.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP