Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En själ blir till glas

 

för dig, ibland

skalar av barken

lager på lager, naken

blottar en väldig existens

 

för dig, darrar

rädsla för djupet

blicken härskar liv söndrar

ett lockrop för inre galenskap

 

inget går till spillo

känslor i attack

högt, högre, HÖGST

vilken hörs mest?

 

(den vi trodde sov)

 

 

du ser allt

 




Fri vers av LadyFool
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool