Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt ifrån 'jag fattig syndig människa...'


Trosbekännelse

Jag tror på sanningen
Den sanning som förenar
som tillåter och bejakar
som står kvar vad som är händer

Jag tror på friheten
Den frihet som jublar högt
när alla gamla strukturer
faller samman som ett korthus

Jag tror på hängivenheten
Den som ger sitt allt
till det som hjärtat vill
och längtar till

Jag tror på kärleken
som är starkare än allt
Den älskar djupt och starkt
tills rädslan är ett minne blott

Jag tror på försoning
och på förlåtelsen
Och allting börjar inifrån
varje enskild människosjäl

Fred på jorden kommer
när vi förlåtit och försonats
med oss själva
Där ligger möjligheten




Fri vers av KarinAmanda
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda