Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt liv, mitt shitt


mitt liv,

Det känns som om jag glömt hur man ler,
Det känns som om ingen ser,
Det känns i mitt hjärta o i min själ,
Smärta,
Det e allt som känns,
I mitt hjärta,

Men jag har tagit många slag o jag skakar,
jag e skadad, hoppas allt blir bra en dag igen,

Men jag vill hoppa,
för allt har slocknat,
allt har dött,
så kniven närmar sig halsen,
tiden bara rinner förbi,

Men det här är mitt liv,
mitt shitt,
Så jag borde ordna upp de,
men de blir fuckat varje gång,
Jag hatar det här i vill inte vara kvar,
jag vill bort och ut,
hoppet dör sakta nu,




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX