Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.-.


Kärleken dog samma dag

Det är inte synd om någon
Kärleken dog samma dag

Du fick reda på att allt som vi sa var baserat på en lögn
Jag kan säga förlåt
Jag borde tänkt på det då

Jag vill bara tillbaka till förrut
Då jag trodde att det kunde bli något bra

Jag borde gjort som vi sa
Du lita på mej
Du fick sveket i ansiktet

Det var en dröm
Alla gånger vi var nära
Jag har aldrigt tyckt såhär

Det vi två hadde
Var ganska unikt
Men allt som har sin början har sitt slut

Vi hadde ett band
Jag tar din hand
Förlåt
Jag ska hugga av min hals
Om jag inte kan ta tillbak




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-10-24 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX