Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ask

Jag vill samla allt det fina en ask,
i den kan jag titta i när jag vill,
jag kan gömma den och ta fram den när jag behöver.
Den kan vara bra att ha ibland,
ibland när jag behöver bli glad.





Fri vers av Helga Elin
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 20:33



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
en ask att ha saker i, det måste bli en extra stor ask för mig *L* FIN!!!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin