Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trillade men hänger kvar

 

Trillade men hänger kvar
var är den fördömda spiken
som håller mig uppe

Vill jag falla,
vill jag klättra upp?
Vilken ende ska jag
använda på hammarn

Vilken tur att jag tog
snickrisarna idag
så jag kan hänga ett tag
och fundera

Annars var jag blott en våt fläck
på trallen där nere
som jag fått
skrubba ren

Men kanske hade jag
gjort mer nytta att
rensa mossa på taket
än halvägs härnere

Tid för mossa
tid för tänk
tid för att vara
en våt fläck

Tid för allt
kan jag tänka

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-29 11:51



Bookmark and Share


  noname_realmind
Bättre hänga löst och farligt... än bli våt platt fläck... ;)

Bra bild.
2008-08-29

  korpfjäder
Hänga på en spik... och sedan ramla...
en bit liv.
Och man får hoppas att det finns något mjukt att landa i. En famn eller lite mossa. Kanske en massa fjädrar och dun!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*