Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på tystnaden

Säg ingenting,
lyssna på tystnaden.

Känn hur världen andas.

Känn solen mot din kind,
livskraften i knoppen som sträcker sig uppåt.

Känn vinden i ditt hår,
lugnet i trädet som sakta vajar.

Se upp mot himlavalvet.

Du är en av många människor,
men du är unik.




Fri vers av blå fjäril
Läst 763 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-29 12:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt att odla tystnaden.
Applåd!
2009-11-18

  Sunlight
lyssna...
känn...
se...

här och nu

ja

helt underbar text, som bokmärkes. *applåd!*
2008-08-29

  Frederick
åh vilken self esteem booster den här texten var! TACK :)
2008-08-29

    eva m h
vacker!
2008-08-29

  Maria Zena Viklund
å sant, vackert!
2008-08-29

  genni VIP
Så fint...
2008-08-29

  Il poeta della luna
Vackert,
beskrivande
och målande!
Skänker lugn!
Fina ordval!
Vackra beskrivningar!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna någon av mina texter]
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril