Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått


Våra önskningar
är inslagna i likadant papper
blått
med vita drömmar på
som får en tanke
att tänkas fullt ut
och som glömmer alla de år
som är orsak
till alla murar runtomkring oss

Vi öppnar inte våra önskningar
de gör sig bäst där de är
i sitt papper
som en sista brödbit
på skafferiets högsta hylla
i väntan på sämre tider




Fri vers av Lénon
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-07-24 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon