Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika bra jag slutar skriva nu....


Ingen skrivarlust?

Skrivarlusten börjar o tryta
få tycks uppskatta det jag skriver
för trög o enkel verkar min poesi vara
lika bra att jag slutar skriva
tycker inte du det?




Fri vers av Skrivarn
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-08-30 02:59



Bookmark and Share


    Issand.
neee det tycker jag inte ;)

skriv för din egen skull, man behöver ju inte publicera allt :)
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn