Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tsss


Sen när?

Sen när var du sån?
Sen när var du så falsk?
Sen när ville du ta allt tillbax?

För denna dag då du kom och sa,
att det som var då var då och inte nu,
Blev jag förvirrad,
men bara för nån sekund,

Men allt som var då,
Kommer jag aldrig förstå,
Du sa massa shitt,
Fucka mitt liv,

Men jag vet att du e sötast,
Jag vill ha det,
Ha det vi hadde,

Men jag kan inte leva med att se dej som en främling,
Tanken på att jag inte vill ha dej,
gör mej starkare,


Du var en bra tjej,
Men tiden förändrar saker,
Men det var ditt fel,
För det körde ditt spel,
Fucka ditt eget hjärta o berörde mitt mer,




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-30 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX