Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaa...


hav

Detta e jag,
Vill bara ditt jag inte vissnar,
Till ett hav,
För när jag skar mej själv,
Ville jag dit,
Ville bara bort,
För vi, du o ja, hadde ingenting kvar,

Vet du varför jag skriver,
Det finns inge kvar,
Och hjärtat svider,

Alla lögnare,
Alla drömare,
Same shitt,

Blodet rinner,
Själen den brinner,
O jag försvinner,




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX