Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfullt



En stjärna tänds i mitt sinne
Glittrande finstämt
I gyllene vågor
Sköljer försiktigt

Genom energifältet
Runtom mig
Igenom
En darrande känsla

Förvånande tydligt
Stopp och belägg
Fast
Kanske ändå

Hoppets melodi
Sköljer
Genom huvudet
Hmmm…

30/8-08








Fri vers av Solgladje
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje