Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inta mig


hur kan jag säga dig hur mycket jag längtar
min kropp är i längtan från där vi sa avsked
trots all kärlek vill den ha mer, mer av dig
du gjorde avtryck, intryck...
förevigade dig i mig

du fyllde mitt begär älskade
dina kyssar bränner ännu på min hud
brännmärkte mig gång på gång
jag brinner nu en längtan till dig

få smeka din kropp till att vilja ha mig
känna din bultande vilja att komma intill
din heta begäran att inta mitt land
överlämna alla markytor till besegraren
av min kropp




Fri vers av sunnanvind
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-30 21:21



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
blir nästan generad
Lyllo han
2008-08-31

  Blåbäret
Men älskade du...samma titel som jag hade på min :D
samma tankar och samma känslor, av denna fantastiska kärlek vi får uppleva...och att bli intagna...och av att själva inta...starkt och underbart förmedlat vännen!
2008-08-30

  Eric R Ström
Fint skrivet om längtan.

Jag kan inte hellr annat än längta den här lördagskvällen
Gräsänkling är jag en tid framåt
2008-08-30

  Lejonhjärtas poesi
Heta begär och sköna poetiska omskrivningar om lust och åtrå stor, tjusigt!
2008-08-30

    JJ VIP
Ett hett beskrivet bestigande! Brännmärkta avtryck, fördjupande intryck... din dikt darrar av lust! Mvh. JJ.
2008-08-30

  Nina Ahlzén
de börjar verka kärlek bannemejj;))
2008-08-30

  prinscess VIP
längtan efter kärlek
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind