Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
F, du har gett mig hopp


Förbi smärtan

 

På andra sidan smärtan fanns Du

 

I ett hörn jag inte vågat utforska

i rädsla för att sluta älska dramat

och katastroftänkande gömde du dig

Tills tiden var inne, tills tiden var mogen,

tills tiden var nu.....

 

 




Fri vers av Kameleont
Läst 505 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-30 20:21



Bookmark and Share


  en blomma för dagen
ååh...!
2008-10-27

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
scenen är stor! och allt därbakom måste utforskas, för att få sitt eget sammanhang. :)
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont