Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej jag heter Johanna, är 19 år och har just hoppat.


Dags att flyga

Jag ser fågelungar
hoppa ur boet
och jag undrar
hur de vet

En efter en
hoppar de ut
från varma tryggheten
och de flyger

Snart min tur
att lämna värmen
i det fågelbo
mina föräldrar byggt

Hur vågar fåglarna
lita på vinden
under sina vingar
när de hoppar




Fri vers av Delora
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 22:32



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint !
Ja ibland står man utan de trygghetsramar man är van vid och måste sätta sin tillit till egen kraft. Dock är det då extra skönt att veta att någon finns där i perferin.
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora