Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget/egot

Det är när känslorna är så pass många, så många att de nuddar, snuddar vid varandra med motstridigheter, som jaget börjar undra "vem fan är jag?" och vad dess mål egentligen är. Skulle det lättas på trycket, om det giriga fick som det ville, och tillfredställde en tomhet - för att kanske till och med göra hålet, gapet ännu större, skulle man bli nöjd då? Är det ensamheten? Eller är det överflöd? En önskan man inte ens själv begriper. En ovetande vilja, för att det är en ny känsla. Nej! Känslan är inte ny; den har smakats på förut, men sitationen. En ny situation. En ny förvirring. Vågar man förstå den? Vad kan den leda till? Jag vill ta den risken. Vill du?




Prosa (Prosapoesi) av Mirela K.
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-31 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske är det när man känner sig som mest avslappnad som man är sig själv.
2008-08-31

  stefan.g
Bra skriven, men man ska nog aldrig gå för djupt i tanken om varken det ena eller andra. Känslor är ibland ett gissel, behöver man alltid förstå dem? Tack för läsningen!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Mirela K.
Mirela K.