Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugotre

Är det felaktigt av mig
att längta, trängta
efter det uppenbarligt upptagna?

Ändå tvivlar mina sinnen
på att människor ägs
av människor
Aldrig i sinnet (blott i tanken)

Och jag skulle vänta en evighet
på dig

Dina ord
som perfekt sammansatta noter
- klumpiga, ändock exakta

Dina blå - som träffsäkra pilar
med riktning i klaffarna
Tillräckliga för att utlösa en förvandling
okontrollerad och oumbärlig
Som ett höstlöv dansar
färggrannt i vinden




Fri vers av Mirela K.
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirela K.
Mirela K.