Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån gång får man väl va ärlig


Ska jag ljuga?

Ska jag ljuga för mej själv?
för jag älskar inte dej,

Ska jag gå runt o säga,
att du e den enda,
När du betyder ingeting?

Jag försökte vara snäll
men du spelade hora,
Vad ska du säga,
Till alla dina vänner,
För du vet dom mej känner,

Och när du fakkat runt,
E det mej dom backar upp.

Jag tar det med en klack spark,
För du e skabbig, o scarrig,

När jag ser ditt face,
kan jag säga 100 saker,
Du är fet ful finnig och har 13 underhakor,




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-31 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX