Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltså


Alltså allt så
Du menar så allt
Ja att allt så, alltså
Vaddå alltså
Ja allt så vad då
Nej men att allt, så vaddå
Allt
Devaså
Så allt då
Så blir allt sått
Så vare allt
Men vad då
Råg för fasiken de vete du väl veta
Jag har inte korn på det riktigt




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 14:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart (så)-m bara den!!!
onekligen skriftat med råg i ryggen och "vete" tusan om inte det
är den finurligaste ordlek som satts på pränt!!!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO